Paza umana, interventie rapida, situatii de urgenta, paza VIP.

Servicii

Ne-am propus si am realizat noi standarde pe piata firmelor de paza aradene si nu numai, oferind servicii de inalta calitate, in pas cu evolutia si cerintele internationale. Echipa noastra este receptiva la nevoile si cerintele ale fiecarui client si face totul cu daruire si profesionalism.

Top Servicii

Echipa noastra este receptiva la nevoile si cerintele ale fiecarui client si face totul cu daruire si profesionalism.

Serviciul de paza este asigurat de agentii ELITE BODYGUARD TEAM,
fiind destinat supravegherii spatiului exterior si interior al obiectivelor.
Fiecare obiectiv are un numar specific de agenti de paza, sprijiniti la nevoie de echipajele de interventie rapida.
Din cauza infractionalitatii mari si a progresului acesteia, avem in vedere instruirea si perfectionarea permanenta a agentilor.
In cele mai multe cazuri, agentii
Elite BODYGUARD TEAM sunt insotiti de caini de paza si protectie special dresati (Presa Canario).

Oferim siguranta prin Solutii de Securitate complexe, acestea fiind proiectate de catre specialistii nostri in functie de necesitatile si cerintele clientilor, cat si de bugetul oferit.

  • Sisteme Detectie Efractie
  • Sisteme de Control Acces
  • Sisteme de Supraveghere video
  • Sisteme Avertizare la Incendiu
  • Sisteme Protectie Perimetrala
  • Sisteme de Interfonie si Video-interfonie
  • Sisteme integrate

Instalarea unui echipament de securitate se poate face atat in cazul unei cladiri aflata in contructie, cat si dupa finisarea acesteia.

Agentii de la brigada interventie rapida sunt atent selectionati pe baza unor standarde sporite de pregatire fizica si profesionala.
Recrutarea se realizeaza pe baza impletirii calitatilor fizice, aptitudinilor dobandite, manuirea diferitelor tipuri de arme, condusul auto), cu calitati moral-psihice potrivite pentru a face fata oricarui eveniment, in orice conditii. Se pune un accent deosebit pe pregatirea agentilor, aceasta constand in stagii de pregatire, sedinte de tragere, manevre auto dificile si tehnici de lupta.
De asemenea, agentii de interventie sunt instruiti si in acordarea primului ajutor medical.

Deoarece firma noastra de paza pune un accent deosebit pazei canine,
si lucrand de-a lungul timpului cu multe rase canine
putem afirma ca Presa Canario,
se distanteaza net de celelalte rase prin personalitate, afectivitate fata de stapani,
forta si nu in ultimul rand frumusete.

Agenti care desfasoara servicii de garda personala sunt atent selectionati, poseda calitati si aptitudini specifice: forta, viteza de reactie, rezistenta, pregatiretactica, stabilitate emotionala.
Sunt foarte buni conducatori auto, foarte buni practicanti ai artelor martiale, avand o pregatire in plus fata de atacul cu obiecte contondente, taioase sau atentatelor.
Sunt buni cunoscatori ai randuirii diferitelor categorii de arme, vorbitori de limbi straine, au o buna educatie, aspect fizic placut, sunt antrenati pentru supravietuirea in conditii extrem de grele si situatiilor limita.

Datorita infractionalitatii ridicate si a pericolelor sporite, am format o structura organizata asemanator specificului domeniului militar. In functie de complexitatea misiunii si a riscurilor posibile, avem la dispozitie agenti plus caini de protectie special antrenati (Presa Canario).
Agentii care executa serviciul de paza la evenimente au atentia sporita astfel incat sa nu permita culegerea de date sau informatii de catre persoanele neautorizate.

Ne-am propus si am realizat noi standarde pe piata firmelor de paza aradene si nu numai, oferind servicii de inalta calitate, in pas cu evolutia si cerintele internationale.
Echipa noastra este receptiva la nevoile si cerintele ale fiecarui client si face totul cu daruire si profesionalism. Nu avem in structura de conducere fosti angajati ai fostelor Militii si Securitatii.

SERVICIU CANIN BODYGUARD

Putini ne iubesc, foarte multi ne urasc dar toti ne respecta!

Deoarece firma noastra de paza pune un accent deosebit pazei canine,
si lucrand de-a lungul timpului cu multe rase canine
putem afirma ca Presa Canario,
se distanteaza net de celelalte rase prin personalitate, afectivitate fata de stapani,
forta si nu in ultimul rand frumusete.

Elite Bodyguard Team FireFighters

Serviciu privat situatii urgenta.

Pentru noi, locul 2 nu exista! Agentii nostri, imbinand calitatile unui fizic impunator,forta, viteza de reactie, rezistenta, pregatire tactica cu calitati psiho-morale si cu o buna educatie, fac fata oricarei provocari, stabilind norme noi de profesionalism si promptitudine pe piata privata specializata serviciilor de urgenta din Romania.

Afla care dintre servicii ti se potriveste!

Stabileste o intalnire cu unul dintre consultantii nostrii